ELS ALUMNES DE CAN RIGOL PREPAREN UNA ACCIÓ PER L’AIGUA

Benvolguts/des seguidors/es,

 

Avui us expliquem que els alumnes d’ESO i PDC han participat en l’organització d’una acció per l’aigua amb el motiu del Dia Mundial de l’Aigua que serà demà 22 de març. L’acció consistirà en una trobada amb diferents escoles (Jaume Balmes, Ramón Llull i Pepa Colomer) i tindrà lloc a la Plaça de la Granja el dia 3 de maig.

 

Durant la trobada els alumnes del PDC llegiran el Manifest de l’Aigua que han escrit entre tots:

 

 

D’altra banda els i les alumnes d’ESO han realitzat un vídeo tutorial en el qual mostren els moviments per fer una “gran tempesta col·lectiva”. Podreu accedir al vídeo mitjançant el següent codi QR:

 

 

Avui els i les alumnes del PDC han anat amb la mestra de música a les tres escoles convidades a la trobada. A cada escola han deixat una ampolla d’aigua amb la còpia del manifest, la invitació a la trobada i una tela pintada.

 

 

 

Les escoles han rebut la iniciativa amb alegria i han acceptat trobar-nos el proper dia 3 de maig a la Plaça de la Granja per dur a terme aquesta acció per l’aigua. Estem tots i totes molt il·lusionats amb aquesta iniciativa en la que han participat mestres, alumnes i representants del Projecte Interseccions de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

 

Que tingueu un feliç Dia Mundial de l’Aigua i us esperem a tots el dia 3 de maig a la Plaça de la Granja.

 

Editors de l’entrada: Joan Augué i Karim Etchegaray.