Escolta el nou Himne de Can Rigol 2018!

  “Can Rigol – Somriu, que la vida vola…”

 

Una escola…

…Innovadora, que implementa avançades metodologies inclusives, compromesa amb les famílies i l’entorn social, i amb l’objectiu principal de maximitzar el progrés i el benestar dels alumnes.

Can Rigol es mou!

 

No importa quant diferents som,

Sinó què fem amb aquesta diferència.

Notícies Facebook

‘Remena la nau’ apropa la cultura tradicional als infants del Prat
https://elprat.tv/2019/07/…
... See MoreSee Less

Apropar la cultura tradicional i popular al món educatiu. Aquest és l'objectiu del programa REMENA LA NAU que s'emmarca en el projecte IntersECCions i que ha implicat durant l'últim any a diversos ...

Bones merecudes vacances! A gaudir de l'estiuet!!! 💖

1 week ago   ·  1

1 Reply

Avatar

Bones vacances!!!!

1 week ago
Avatar

Bones vacances !!!

1 week ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Va ser increible !!! Una experiència fantàstica.

4 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

Aquest matí hem fet lacte dacomiadament dels alumnes grans  que marxem del centre conjuntament amb les seves famílies. Ha estat molt emotiu!!

Gràcies! 💖

4 weeks ago
Avatar

A sido precioso una despedida muy bonita Gracias sois un equipo fantástico ,inigualable, .....solo puedo decir cosas maravillosas .Ayudais muchísimo a familias como yo que solo ven un túnel negro y vosotros hacéis que allá luz al otro lado y con el amor que nos dais todo vuelve a tener sentido y nuestros pequeños pueden tener un futuro ,solo puedo decir gracias de corazón 💓

1 month ago   ·  3
Avatar

Comment on Facebook

Divendres 14 de Juny de 2019 , en representació de lescola CAN RIGOL un grup de mestres, alumnes de TVA i les seves families vam assistir al acte de cloenda del projecte REMENA LA NAU.
Vam veure la mostra de treballs dels nostres   alumnes i dels nens i nenes dels altres centres participants, lescola del Parc i les llars dinfants Dumbo i la Granota.
Va  haver-hi també taller de ball de bastons, passejada de gegantons i cap grossos i la possibilitat daprendre a fer castells.
Tota una joiosa experiencia  que volem compartir amb tots vosaltres!

Publicacions als Blocs

 

No posts available