Escolta el nou Himne de Can Rigol 2018!

  “Can Rigol – Somriu, que la vida vola…”

 

Una escola…

…Innovadora, que implementa avançades metodologies inclusives, compromesa amb les famílies i l’entorn social, i amb l’objectiu principal de maximitzar el progrés i el benestar dels alumnes.

Can Rigol es mou!

 

No importa quant diferents som,

Sinó què fem amb aquesta diferència.

Notícies Facebook

Avui els alumnes del cicle Funcional i TVA, hem gaudit d unes Jornades Esportives al poliesportiu Julio Méndez, organitzades pels alumnes de l Institut  Les Salines. Ens ho hem passat genial!!!
Avui dijous els nois i noies de TVA hem anat a visitar lescola Mare de Déu del Carme. Els i les alumnes de P5 ens han preparat uns taller de música i sensorials molt divertits. Hem esmorzat i jugat junts al pati de lescola. Ens hem convertit en capitans dels equips mastechef per elaborar unes mones de Pasqua, i finalment ens han ensenyat que bé saben lhimne de la nostra escola.
Gràcies per deixar-nos gaudir daquest entranyable dia ple de sorpreses i emocions.!!!
A Can Rigol hem tingut una visita molt especial, els nens i nenes de P5 de lescola Mare de Déu del Carme, han vingut perquè els i les alumnes de TVA els han preparat un matí ple de sorpreses, han interpretat el conte per 4 cantonades de no res, han compartit jocs al pati de lescola, han elaborat una llibreta i els han cantat lhimne de la nostra escola. Una experiència molt enriquidora per tots/es. Gràcies per venir a visitar - nos!!
💦 Ahir tot el passadís groc, grups PTVA, F’S i S’S hem passat un dia genial gràcies a la sortida a l’AQUÀRIUM.@aquariumbarcelona
Ens han encantat els peixos i taurons i la sensació d’estar entre ells a l’AIGUA 💦

Se ve que disfrutaron 🦈🐡🐠🐟🐋🐳

2 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

Dimarts passat els nens I nenes de primària vam visitar lAquàrium de Barcelona. Vam poder veure de ben a prop molts animals marins: peixos, pops, mantes, taurons, cavallets de mar I fins I tot pingüins! Mireu com vam gaudir!

Publicacions als Blocs

 

No posts available