El poder alliberador del ball: Dan Dan Dansa arriba a l’escola

Hola famílies i seguidor/es!

Avui volem explicar-vos cosetes sobre el nou projecte de dansa que fan els i les alumnes d’ESO de Can Rigol. A principi de curs vam demanar un recurs interessantísim al Centre de Recursos Pedagògics del Prat, la Maleta Dan Dan Dansa. Es tracta d’una maleta didàctica plena d’objectes que són la base sobre la qual es desenvolupa tota una sèrie d’activitats relacionades amb l’autoconeixement, la comunicació no verbal, el procés creatiu de la dansa i fins i tot matemàtiques!

Dan Dan Dansa és una iniciativa pionera del Mercat de les Flors nascuda el 2007 per oferir al públic més jove i als educadors un programa complert al voltant de la dansa. Els creadors de la Maleta han estat mestres, ballarins i coreògrafs  de renom com en Cesc Gelabert o l’Àngels Margarit.

Els i les alumnes i mestres de Can Rigol estem entusiasmats amb la proposta d’activitats i aviat les acabarem totes, però ens ha deixat un munt d’idees per desenvolupar i camins per descobrir en el camp de la dansa i el seu potencial pedagògic. Aviat anirem compartint algunes imatges i vídeos de la tasca que hem anat fent. De moment us presentem un vídeo reum del projecte. Feu click a la imatge: